+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Bset Media | Annet van Gils, Successie in Bedrijf
Bset Media B.V. ⭐⭐⭐⭐⭐Hét Eindhovens full service reclamebureau voor businessontwikkeling, marketing & communicatie én sales support. Wij helpen ondernemers uit het midden en klein bedrijf (MKB) hun producten en diensten beter en succesvoller in de online en offline-markt te zetten.
business ontwikkeling, marketing, communicatie, reclame, reclamebureau, sales support, website ontwikkeling, communicatie middelen, online media, grafisch ontwerp, communicatie bureau, webdesign, meer verkopen, meer klanten
8739
post-template-default,single,single-post,postid-8739,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Annet van Gils, Successie in Bedrijf

  |   Klantreferentie   |   Geen reacties

‘Onze website heeft een professionele uitstraling gekregen.’

Onze website moest een professionele uitstraling hebben en tegelijkertijd ook onze visie en werkwijze “werken met gevoel” weergeven. Geen eenvoudige opgave, maar Bset Media heeft dit ontzettend goed begrepen en vervolgens vertaald naar een logo, een huisstijl en de website.

 

Bijzondere en intense samenwerking

Bset Media heeft ons daarnaast door het proces heen geloosd en daar waar nodig met raad en daad gesteund. Het is een bijzondere en intense samenwerking geworden die wij zeker willen voortzetten. Dit gebeurt inmiddels al door de ontwikkeling van een nieuw product waarvan Bset Media ook de stijl, tekst en lay- out (in zeer korte tijd) heeft verzorgd.
 

Bron: Linkedin

AUTHOR - Bert Imhoff

Bert Imhoff leerde bij respectievelijk een multinational, een media bedrijf en een reclame communicatie groep het marketing-communicatievak kennen. Bracht vervolgens vakkennis en ondernemingszin samen in Bset Media. Zorgt nu dat klanten zakelijk gezien de wind in de zeilen krijgen. En dat is niet zo verwonderlijk voor iemand die bezeten is van zeezeilen.

Geen reacties

Geef een reactie

19 − 3 =