+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Bset Media | Barbara Cremers, Relatietherapie Zwolle
Bset Media B.V. ⭐⭐⭐⭐⭐Hét Eindhovens full service reclamebureau voor businessontwikkeling, marketing & communicatie én sales support. Wij helpen ondernemers uit het midden en klein bedrijf (MKB) hun producten en diensten beter en succesvoller in de online en offline-markt te zetten.
business ontwikkeling, marketing, communicatie, reclame, reclamebureau, sales support, website ontwikkeling, communicatie middelen, online media, grafisch ontwerp, communicatie bureau, webdesign, meer verkopen, meer klanten
8725
post-template-default,single,single-post,postid-8725,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Barbara Cremers, Relatietherapie Zwolle

  |   Klantreferentie   |   Geen reacties

“Een website die aantrekkelijk oogt en alles vertelt wat de bezoeker moet weten”


Bset Media is een goede en professionele websitebouwer. Ze leveren niet alleen een mooi ontwerp, maar halen alle informatie uit mij, door precies de juiste vragen te stellen. Hierdoor ontstaat een website die aantrekkelijk oogt en alles vertelt wat de bezoeker moet weten. 

 

Persoonlijke benadering

De samenwerking met Bset Media is erg prettig: zakelijk en toch gezellig. Ze hebben een persoonlijke benadering, waardoor ik merk dat ze horen wat ik belangrijk vind. Dit verwerken ze weer optimaal in mijn website.
 

Bron: Linkedin

AUTHOR - Bert Imhoff

Bert Imhoff leerde bij respectievelijk een multinational, een media bedrijf en een reclame communicatie groep het marketing-communicatievak kennen. Bracht vervolgens vakkennis en ondernemingszin samen in Bset Media. Zorgt nu dat klanten zakelijk gezien de wind in de zeilen krijgen. En dat is niet zo verwonderlijk voor iemand die bezeten is van zeezeilen.

Geen reacties

Geef een reactie

13 − 4 =