+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Aldus: Bert Imhoff | Bset Media
Ga vissen in plaats van jagen! Potentiële klanten zijn uitstekend gewapend om agressieve aanvallen van verkopers af te slaan.
inspiratie, tips, tricks, weetjes, artikelen, prikkels, suggesties, meer business, meer sales, meer verkopen
7665
post-template-default,single,single-post,postid-7665,single-format-quote,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

GET MORE BUSINESSPRIKKELS

Leuke én interessante tips, weetjes en artikelen. Mis ze niet en ontvang ze per e-mail. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF >

Ga vissen in plaats van jagen!

— Aldus: Bert Imhoff

 

Wij interpreteren dit als volgt:

“Potentiële klanten zijn namelijk uitstekend gewapend om agressieve aanvallen van verkopers af te slaan. Ga dus vissen in plaats van jagen!” 

En hoe denkt u erover? We zijn benieuwd naar uw reactie.
 

Get more clients

Van iedere Marketing-Euro die je uitgeeft wil je natuurlijk een daadwerkelijk resultaat. Met onze Marketing & Sales ervaring mag je ons gerust uitdagen om meer efficiëntie uit jouw marketingbudget te halen. Bset Media doet dit met een gegarandeerde en forse besparing op uw Marketing-uitgaven en natuurlijk met communicatiemiddelen die een werkelijk impuls geven aan je sales. Meer weten? Bel +31 (0)40 – 843 08 22

 

Interessante én leuke tips, weetjes en artikelen die nieuwe impulsen aan uw business te geven. Mis ze niet en ontvang ze per e-mail.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.
AANMELDEN VOOR NIEUWSBRIEF

AUTHOR - Bert Imhoff

Bert Imhoff leerde bij respectievelijk een multinational, een media bedrijf en een reclame communicatie groep het marketing-communicatievak kennen. Bracht vervolgens vakkennis en ondernemingszin samen in Bset Media. Zorgt nu dat klanten zakelijk gezien de wind in de zeilen krijgen. En dat is niet zo verwonderlijk voor iemand die bezeten is van zeezeilen.

Geen reacties

Geef een reactie

1 × 3 =