+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Bset Media | Bertine Oudesluijs, BO imago, kleding en kleuradvies
Bset Media B.V. ⭐⭐⭐⭐⭐Hét Eindhovens full service reclamebureau voor businessontwikkeling, marketing & communicatie én sales support. Wij helpen ondernemers uit het midden en klein bedrijf (MKB) hun producten en diensten beter en succesvoller in de online en offline-markt te zetten.
business ontwikkeling, marketing, communicatie, reclame, reclamebureau, sales support, website ontwikkeling, communicatie middelen, online media, grafisch ontwerp, communicatie bureau, webdesign, meer verkopen, meer klanten
8801
post-template-default,single,single-post,postid-8801,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Bertine Oudesluijs, BO imago, kleding en kleuradvies

  |   Klantreferentie   |   Geen reacties

“Heel concreet laten ze je opdrachten uitwerken en kom je tot heldere inzichten hoe de toekomst van je bedrijf er uit gaat zien”

Ik vroeg Bset Media mijn website te vernieuwen. Daaraan voorafgaand hebben ze een businessprofiel met mij opgesteld. Heel concreet laten ze je opdrachten uitwerken en kom je tot heldere inzichten hoe de toekomst van je bedrijf er uit gaat zien. Dan pas komt het ontwerp van de huisstijl en de website.

 

Professioneel en toch helemaal herkenbaar

De huisstijl is klaar, ik ben er heel blij mee. Professioneel en toch helemaal herkenbaar BO. Vol geduld heeft Bert foto’s gemaakt van klanten in allerlei outfits. En nu nog het laatste: de lancering van mijn nieuwe website over 2-3 weken. Bset Media, dank je wel voor al jullie geduld, ondersteuning en duidelijke tips. Ik beveel jullie van harte aan!
 

Bron: Linkedin

AUTHOR - Bert Imhoff

Bert Imhoff leerde bij respectievelijk een multinational, een media bedrijf en een reclame communicatie groep het marketing-communicatievak kennen. Bracht vervolgens vakkennis en ondernemingszin samen in Bset Media. Zorgt nu dat klanten zakelijk gezien de wind in de zeilen krijgen. En dat is niet zo verwonderlijk voor iemand die bezeten is van zeezeilen.

Geen reacties

Geef een reactie

2 + acht =