+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
E-coachtraject New Business Plan STAP 1: Wat wilt u bereiken? | Bset Media
Wij hebben ons in New Business gespecialiseerd en hier een speciale aanpak voor ontwikkeld. Met als uitgangspunt dat we vanuit de echte behoeften van uw klanten de vraag op gang brengen. Waar zitten ze mee, waar worden ze onzeker van, waar worden ze beter van en waar beleven ze plezier aan?
E-coachtraject New Business Plan STAP 1: Wat wilt u bereiken?
11068
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11068,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

BUSINESSONTWIKKELING

GET MORE BUSINESS

E-coachtraject: New Business Plan STAP 1

Meer dan 25 jaar ervaring met zeer uiteenlopende businessontwikkeling- en marketingprojecten voor nationale- en internationale-organisaties is de basis voor ons solide en succesvol Eindhovens Business & Marketingbureau Bset Media B.V..

Wat is uw visie en wat zijn uw doelstellingen?

Elk bedrijf begint bij een duidelijke visie en heldere doelstellingen. Voor iedere ondernemer is het belangrijk om een beeld te hebben waar hij of zij naar toe wil gaan. Heeft u al een visie? U kunt uw eigen visie eenvoudigweg formuleren door de vraag “Waar wil je over vijf jaar staan?” zo helder mogelijk te beantwoorden.

 

Op het moment dat u een helder beeld heeft over welke kant u wil opgaan met uw bedrijf is het belangrijk om doelstellingen te formuleren. Per jaar formuleert u het doel. Waar wil u bijvoorbeeld financieel aan het eind van het jaar staan? Of welke nieuwe producten of diensten wilt u lanceren?

 

Voor het komende jaar is het belangrijk dat u weet hoeveel omzet u moet draaien om financieel rond te kunnen komen. De onderstaande vragen helpen u bij het helder krijgen van uw visie en doelstellingen.

Businesscoach Bert Imhoff leerde bij respectievelijk een multinational, een media bedrijf en een reclame communicatie groep het marketing-communicatievak kennen. Bracht vervolgens vakkennis en ondernemingszin samen in Bset Media. Zorgt nu dat klanten zakelijk gezien de wind in de zeilen krijgen.  En dat is niet zo verwonderlijk voor iemand die bezeten is van zeezeilen.

OPDRACHT 1

 

Hieronder staan een 3-tal vragen om u bij uw visie en doelstellingen te helpen. Vul in de velden de antwoorden in en verzend het naar uw E-coach om feedback te ontvangen  en door te gaan naar stap 2.

De velden met * zijn verplicht.


Heeft u een specifieke businesscase?

Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij komen graag langs voor een vertrouwelijk gesprek met een lekkere kop koffie! Indien gewenst kan vooraf een NDA overeengekomen worden.

 

BEL: 040 - 843 08 22

info@bsetmedia.nl