+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
E-coachtraject New Business Plan STAP 2: Bij welke doelgroep wilt u uw doelen realiseren? | Bset Media
Wij hebben ons in New Business gespecialiseerd en hier een speciale aanpak voor ontwikkeld. Met als uitgangspunt dat we vanuit de echte behoeften van uw klanten de vraag op gang brengen. Waar zitten ze mee, waar worden ze onzeker van, waar worden ze beter van en waar beleven ze plezier aan?
E-coachtraject New Business Plan STAP 2: Bij welke doelgroep wilt u uw doelen realiseren?
11085
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11085,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

BUSINESSONTWIKKELING

GET MORE BUSINESS

E-coachtraject: New Business Plan STAP 2

Meer dan 25 jaar ervaring met zeer uiteenlopende businessontwikkeling- en marketingprojecten voor nationale- en internationale-organisaties is de basis voor ons solide en succesvol Eindhovens Business & Marketingbureau Bset Media B.V..

Bij welke doelgroep wilt u uw doelstelling bereiken?

Alles bij het werven van klanten begint bij de keuze voor een doelgroep. Afhankelijk van het soort bedrijf dat u heeft zijn daarin twee keuzes te maken:

 

1. U kiest een doelgroep voor uw hele bedrijf en richt uw bedrijf daarop in.
2. U kiest een doelgroep welke u de komende periode gaat benaderen.

 

Kies een doelgroep zo specifiek mogelijk en niet alleen particulieren of MKB Bedrijven. Segmenteer uw doelgroep bijvoorbeeld op branche, op omzetgrootte, leeftijd, etc.

 

Mocht u een heldere doelgroep gekozen hebben is het tijd om onderzoek te doen naar uw doelgroep. Vooral de basis van verlangens en pijnpunten zijn de belangrijkste onderdelen waar u achter moet zien te komen. In de opdrachten hieronder werkt u, via een aantal vragen, uw doelgroep uit.

Businesscoach Bert Imhoff leerde bij respectievelijk een multinational, een media bedrijf en een reclame communicatie groep het marketing-communicatievak kennen. Bracht vervolgens vakkennis en ondernemingszin samen in Bset Media. Zorgt nu dat klanten zakelijk gezien de wind in de zeilen krijgen.  En dat is niet zo verwonderlijk voor iemand die bezeten is van zeezeilen.

OPDRACHT 2

 

Onderstaand staan een 4-tal vragen om u te helpen bij de doelgroepkeuze. Vul in de velden de antwoorden in en verzend het naar uw E-coach om feedback te ontvangen  en door te gaan naar stap 3.

De velden met * zijn verplicht.Heeft u een specifieke businesscase?

Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij komen graag langs voor een vertrouwelijk gesprek met een lekkere kop koffie! Indien gewenst kan vooraf een NDA overeengekomen worden.

 

BEL: 040 - 843 08 22

info@bsetmedia.nl