+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
E-coachtraject New Business Plan STAP 3: Wat levert het uw klanten op? | Bset Media
Wij hebben ons in New Business gespecialiseerd en hier een speciale aanpak voor ontwikkeld. Met als uitgangspunt dat we vanuit de echte behoeften van uw klanten de vraag op gang brengen. Waar zitten ze mee, waar worden ze onzeker van, waar worden ze beter van en waar beleven ze plezier aan?
E-coachtraject New Business Plan STAP 3: Wat levert het uw klanten op?
11091
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11091,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

BUSINESSONTWIKKELING

GET MORE BUSINESS

E-coachtraject: New Business Plan STAP 3

Meer dan 25 jaar ervaring met zeer uiteenlopende businessontwikkeling- en marketingprojecten voor nationale- en internationale-organisaties is de basis voor ons solide en succesvol Eindhovens Business & Marketingbureau Bset Media B.V..

Wat levert uw oplossing uw klanten op?

Als ondernemer praat u natuurlijk graag over uw product of dienst die u levert. Maar weet u wat daar aan ontbreekt? Het is eigenlijke niet écht belangrijk voor de klant. U klant wil geholpen worden, wil waarde ervaren van u als aanbieder.

 

Het gaat daarom ook om de waarde die u gaat leveren voor uw doelgroep. De pijnpunten, verlangens en andere variabelen die u bij de doelgroepkeuze (stap 2) heeft uitgewerkt gebruikt in uw waardepropositie. Uw waardepropositie moet de problemen oplossen, de behoefte inlossen… Ga daarom eens nadenken over de vraag: Wat levert uw oplossing de klant onderaan de streep op? Succes!

Businesscoach Bert Imhoff leerde bij respectievelijk een multinational, een media bedrijf en een reclame communicatie groep het marketing-communicatievak kennen. Bracht vervolgens vakkennis en ondernemingszin samen in Bset Media. Zorgt nu dat klanten zakelijk gezien de wind in de zeilen krijgen.  En dat is niet zo verwonderlijk voor iemand die bezeten is van zeezeilen.

OPDRACHT 3

 

Onderstaand staan een 3-tal vragen om u te helpen bij het formuleren van uw waardepropositie. Vul in de velden de antwoorden in en verzend het naar uw E-coach om feedback te ontvangen en door te gaan naar alweer de laatste stap 4.

De velden met * zijn verplicht.Heeft u een specifieke businesscase?

Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij komen graag langs voor een vertrouwelijk gesprek met een lekkere kop koffie! Indien gewenst kan vooraf een NDA overeengekomen worden.

 

BEL: 040 - 843 08 22

info@bsetmedia.nl