+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
E-coachtraject New Business Plan STAP 4: Hoe maakt u ze dat duidelijk? | Bset Media
Wij hebben ons in New Business gespecialiseerd en hier een speciale aanpak voor ontwikkeld. Met als uitgangspunt dat we vanuit de echte behoeften van uw klanten de vraag op gang brengen. Waar zitten ze mee, waar worden ze onzeker van, waar worden ze beter van en waar beleven ze plezier aan?
E-coachtraject New Business Plan STAP 4: Hoe maakt u ze dat duidelijk?
11094
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11094,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

BUSINESSONTWIKKELING

GET MORE BUSINESS

E-coachtraject: New Business Plan STAP 3

Meer dan 25 jaar ervaring met zeer uiteenlopende businessontwikkeling- en marketingprojecten voor nationale- en internationale-organisaties is de basis voor ons solide en succesvol Eindhovens Business & Marketingbureau Bset Media B.V..

Hoe maakt u uw boodschap duidelijk?

Marketing- en acquisitiekanalen zijn er in overvloed. Ik ga u niet vermoeien met alle kanalen die er zijn, want dat doet er ook niet toe. Het is tijd om naar die kanalen te zoeken die beïnvloedend zijn voor jouw doelgroep. U wilt graag uw toekomstige klant ontmoeten, begroeten en spreken. Dat kan alleen moet behulp van verschillende kanalen.
Belangrijk is dus om na te gaan welke kanalen uw klant beïnvloeden. De keuze voor een aanbieder wordt vaak gemaakt op basis van een gunfactor. Neem vooral dit laatste mee in de kanalen die u gaat gebruiken.
Nadat u de keuze voor een kanaal hebt gemaakt, is deze verder uit te werken. Het is namelijk zaak om een goed plan te maken om het kanaal te gaan gebruiken.

 

Social media is bijvoorbeeld een veel gebruikt kanaal. Een groot struikelblok is dat er vaak niet wordt nagedacht hoe social media geïntegreerd worden in het marketing- /verkoopproces. In deze stap gaat u dus nadenken over welke kanalen u in gaat zetten, maar ook hoe u ze gaat inzetten om uw uiteindelijke doel ook echt te realiseren.

Businesscoach Bert Imhoff leerde bij respectievelijk een multinational, een media bedrijf en een reclame communicatie groep het marketing-communicatievak kennen. Bracht vervolgens vakkennis en ondernemingszin samen in Bset Media. Zorgt nu dat klanten zakelijk gezien de wind in de zeilen krijgen.  En dat is niet zo verwonderlijk voor iemand die bezeten is van zeezeilen.

OPDRACHT 4

 

Hieronder staan een 3-tal vragen die u helpen bij de keuze van de kanalen. Vul in de velden de antwoorden in en verzend het naar uw E-coach om feedback te ontvangen en nog een allerlaatste tip te ontvangen

De velden met * zijn verplicht.


Heeft u een specifieke businesscase?

Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij komen graag langs voor een vertrouwelijk gesprek met een lekkere kop koffie! Indien gewenst kan vooraf een NDA overeengekomen worden.

 

BEL: 040 - 843 08 22

info@bsetmedia.nl