+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
E-coachtraject Uw New Business Plan is gereed. Gefeliciteerd! | Bset Media
Wij hebben ons in New Business gespecialiseerd en hier een speciale aanpak voor ontwikkeld. Met als uitgangspunt dat we vanuit de echte behoeften van uw klanten de vraag op gang brengen. Waar zitten ze mee, waar worden ze onzeker van, waar worden ze beter van en waar beleven ze plezier aan?
E-coachtraject Uw New Business Plan is gereed. Gefeliciteerd!
11098
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11098,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

BUSINESSONTWIKKELING

GET MORE BUSINESS

E-coachtraject: New Business Plan

Uw New Business Plan is gereed. Gefeliciteerd!

U heeft alle stappen doorlopen. Wij hopen dat het u gereedschap en inspiratie heeft gegeven om daadwerkelijk nieuwe klanten te scoren. Zoals beloofd ontvangt u nog een allerlaatste tip.

Nog een laatste tip:


Na het doorlopen van alle stappen is er nog maar één belangrijke voorwaarde waar u aan moet voldoen. Namelijk: U moet het ook gaan doen! Het maken en hebben van een concreet plan is essentieel, maar ga er ook vooral proactief ermee aan de slag! Want dat is het enige wat telt! Vergeet niet, een fout maken is de beste leerschool die er is. Heel veel succes met uw new business!

 

 

BEL: 040 - 843 08 22

info@bsetmedia.nl

Meer Tips & Tricks?

 

Interessante én leuke tips, weetjes en artikelen om nieuwe impulsen aan uw business te geven. Mis ze niet en ontvang ze per e-mail. Schrijf u in voor de nieuwsbrief. De velden met een * zijn verplicht.