+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Bset Media | Eric Ruis, In2Action
Bset Media B.V. ⭐⭐⭐⭐⭐Hét Eindhovens full service reclamebureau voor businessontwikkeling, marketing & communicatie én sales support. Wij helpen ondernemers uit het midden en klein bedrijf (MKB) hun producten en diensten beter en succesvoller in de online en offline-markt te zetten.
business ontwikkeling, marketing, communicatie, reclame, reclamebureau, sales support, website ontwikkeling, communicatie middelen, online media, grafisch ontwerp, communicatie bureau, webdesign, meer verkopen, meer klanten
8797
post-template-default,single,single-post,postid-8797,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Eric Ruis, In2Action

  |   Klantreferentie   |   Geen reacties

“in korte tijd een prima resultaat”


Bset Media heeft ons uitstekend geholpen met onze nieuwe website vanuit een sterke focus op identiteit en boodschap. De werkwijze van Bert heeft bijgedragen aan een snelle start en heeft in korte tijd een prima resultaat opgeleverd.

 

Bron: Linkedin

AUTHOR - Bert Imhoff

Bert Imhoff leerde bij respectievelijk een multinational, een media bedrijf en een reclame communicatie groep het marketing-communicatievak kennen. Bracht vervolgens vakkennis en ondernemingszin samen in Bset Media. Zorgt nu dat klanten zakelijk gezien de wind in de zeilen krijgen. En dat is niet zo verwonderlijk voor iemand die bezeten is van zeezeilen.

Geen reacties

Geef een reactie

20 + 10 =