+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Aldus: H. Jackson Brown | Bset Media
Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen.
inspiratie, tips, tricks, weetjes, artikelen, prikkels, suggesties, meer business, meer sales, meer verkopen
10506
post-template-default,single,single-post,postid-10506,single-format-quote,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

GET MORE BUSINESSPRIKKELS

Leuke én interessante tips, weetjes en artikelen. Mis ze niet en ontvang ze per e-mail. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF >

Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen.

— Aldus: H. Jackson Brown

 

Wij interpreteren dit als volgt:

“Evalueer de resultaten van uw marketing acties zodat u tijdig kunt bijsturen. Blijf zeker niet doormodderen als het niet geeft wat u ervan verwachte”

En hoe denkt u erover? We zijn benieuwd naar uw reactie.
 

Get more success

Van iedere Marketing-Euro die u uitgeeft wilt u natuurlijk een daadwerkelijk resultaat. Met onze Marketing & Sales ervaring mag u ons gerust uitdagen om meer efficiëntie uit uw marketingbudget te halen. Bset Media doet dit met een gegarandeerde en forse besparing op uw Marketing-uitgaven en natuurlijk met communicatiemiddelen die een werkelijk impuls geven aan uw sales. Meer weten? Bel +31 (0)40 – 843 08 22

 

Interessante én leuke tips, weetjes en artikelen die nieuwe impulsen aan uw business te geven. Mis ze niet en ontvang ze per e-mail.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.
AANMELDEN VOOR NIEUWSBRIEF

AUTHOR - Bert Imhoff

Bert Imhoff leerde bij respectievelijk een multinational, een media bedrijf en een reclame communicatie groep het marketing-communicatievak kennen. Bracht vervolgens vakkennis en ondernemingszin samen in Bset Media. Zorgt nu dat klanten zakelijk gezien de wind in de zeilen krijgen. En dat is niet zo verwonderlijk voor iemand die bezeten is van zeezeilen.

Geen reacties

Geef een reactie

17 − elf =