+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Bset Media | Lianne Van Genugten, Creative, (people) researcher, Workshop facilitator, Teacher
Bset Media B.V. ⭐⭐⭐⭐⭐Hét Eindhovens full service reclamebureau voor businessontwikkeling, marketing & communicatie én sales support. Wij helpen ondernemers uit het midden en klein bedrijf (MKB) hun producten en diensten beter en succesvoller in de online en offline-markt te zetten.
business ontwikkeling, marketing, communicatie, reclame, reclamebureau, sales support, website ontwikkeling, communicatie middelen, online media, grafisch ontwerp, communicatie bureau, webdesign, meer verkopen, meer klanten
8825
post-template-default,single,single-post,postid-8825,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Bert Imhoff weet bedrijven op een goede manier te positioneren in de markt.

Lianne Van Genugten, Creative, (people) researcher, Workshop facilitator, Teacher

  |   Klantreferentie   |   Geen reacties

 

“Bert Imhoff weet bedrijven op een goede manier te positioneren in de markt.”

Bert Imhoff van Bset Media heeft een grote bijdrage geleverd aan de omschrijving van mijn onderneming. Ik heb een aantal prettige gesprekken gevoerd met Bert Imhoff en binnen een paar weken had ik vrij helder in beeld op welke manier ik mijn onderneming moet presenteren. Met zijn hulp, heb ik een mooie website kunnen maken, dat een helder beeld geeft van mijn onderneming.

 

duidelijkheid voor klanten

Mijn onderneming zal altijd in beweging blijven en het is belangrijk voor mij om te zorgen dat mijn bedrijfsomschrijving regelmatig wordt aangescherpt. Als ik de volgende keer mijn ontwikkelde visie goed op papier wil krijgen, dan weet ik waar ik aan moet kloppen: Bset Media weet bedrijven op een goede manier te positioneren in de markt, dit creëert duidelijkheid voor klanten, maar ook zeker voor de onderneming zelf.
Bron: Linkedin

AUTHOR - Bert Imhoff

Bert Imhoff leerde bij respectievelijk een multinational, een media bedrijf en een reclame communicatie groep het marketing-communicatievak kennen. Bracht vervolgens vakkennis en ondernemingszin samen in Bset Media. Zorgt nu dat klanten zakelijk gezien de wind in de zeilen krijgen. En dat is niet zo verwonderlijk voor iemand die bezeten is van zeezeilen.

Geen reacties

Geef een reactie

twee × vijf =