+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Bset Media | Rik Konings, De Innovatiemakelaar
Bset Media B.V. ⭐⭐⭐⭐⭐Hét Eindhovens full service reclamebureau voor businessontwikkeling, marketing & communicatie én sales support. Wij helpen ondernemers uit het midden en klein bedrijf (MKB) hun producten en diensten beter en succesvoller in de online en offline-markt te zetten.
business ontwikkeling, marketing, communicatie, reclame, reclamebureau, sales support, website ontwikkeling, communicatie middelen, online media, grafisch ontwerp, communicatie bureau, webdesign, meer verkopen, meer klanten
8792
post-template-default,single,single-post,postid-8792,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Rik Konings, De Innovatiemakelaar

  |   Klantreferentie   |   Geen reacties

 “Ze wisten steeds snel tot de kern te komen”

Bset Media heeft diverse malen als klankbord voor projecten of opdrachten gefungeerd. Daarbij wisten ze steeds snel tot de kern te komen en daarmee mijn eigen visie in heldere taal en prachtige beelden te vatten.

 

Persoonlijke benadering

De leaflets die Bset Media in recordtijd vervaardigde voor mij zijn van grote kwaliteit en hebben me geholpen in het opnieuw positioneren van mijn diensten. Ik beveel Bset Media van harte aan als businesscoach die ervoor zorgt dat je jouw zakelijke boodschap scherp naar de markt kunt communiceren.
 
Bron: Linkedin

AUTHOR - Bert Imhoff

Bert Imhoff leerde bij respectievelijk een multinational, een media bedrijf en een reclame communicatie groep het marketing-communicatievak kennen. Bracht vervolgens vakkennis en ondernemingszin samen in Bset Media. Zorgt nu dat klanten zakelijk gezien de wind in de zeilen krijgen. En dat is niet zo verwonderlijk voor iemand die bezeten is van zeezeilen.

Geen reacties

Geef een reactie

negentien + vier =