+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Onze webhosting: Super snelle SSD hosting | Bset Media
De webservers van Bset Media hebben uitsluitend super snelle Solid State Drives (SSD). Een SDD is in staat om 100 keer sneller dan een HDD te zijn. Het dataverkeer is ongeveer 5 keer sneller dan bij HDD.
Super snelle SSD hosting
9511
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9511,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

OVER ONZE WEBHOSTING

WIJ ZETTEN UW BUSINESS PROFESSIONEEL ONLINE

Super snelle SSD hosting

Super snelle SSD hosting

Uw website sneller zichtbaar

De webservers van Bset Media hebben uitsluitend super snelle Solid State Drives (SSD). Een SDD is in staat om 100 keer sneller dan een HDD te zijn. Het dataverkeer is ongeveer 5 keer sneller dan bij HDD. Met onze SSD hosting heeft uw website een veel snellere laadtijden in de browser van de bezoeker. Én daarmee geeft u de bezoekers aan uw snellere website een veel betere ervaring van uw content. Perfect voor ondernemers die top performance van hun website verwachten.

Registreer of verhuis nu

Nog meer goede redenen om te kiezen voor webhosting bij Bset Media

Bekijk hieronder waarom onze webhosting zo uniek is

99% uptime-garantie

99% uptime-garantie

Uw eigen webruimte

Uw eigen webruimte

Voordeling online

Voordeling online

Persoonlijke hulp

Persoonlijke hulp

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Veilig online

Veilig online

 Gratis verhuisservice

Gratis verhuisservice

Vragen of advies?

Vragen of advies?

Hoe wij u helpen

Heeft u nog vragen? Kijk dan of uw vraag hieronder er bij staat. Zo niet, bel (040 – 843 08 22) ons dan gerust even. Wij helpen u graag!

Hoe verhuis ik een domeinnaam naar Bset Media?

Heel éénvoudig. In ons bestelformulier kunt u aangeven dat u een domeinnaam wenst te verhuizen. In het invoer veld vult u de verhuiscode in die u bij uw huidige hostingprovider kunt opvragen. Nadat u de bestelling heeft afgerond doen wij de rest.

Helpt Bset Media bij het verhuizen van onze website?

Wij kunnen ons voorstellen dat u het verhuizen van uw website niet zelf  wilt doen. Gewoon omdat het u misschien aan tijd ontbreekt, u niet voldoende technische kennis heeft of omdat het gewoon gemakkelijker is als wij dat voor u doen. Geen probleem. Wij helpen u hiermee gratis!

Hoe helpt Bset Media ons bij technische problemen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u wilt dat  uw hosting account, welke u gebruikt voor uw website en email, goed moet blijven functioneren. Voor o.a. het monitoren, het oplossen van beveiliging kwesties, instellen van de mailserver en bijvoorbeeld het terugzetten van back-ups is enige technische kennis nodig. Wij bieden u 3 supportmogelijkheden. Namelijk middels:

De kans is groot dat bij lossen supporturen het zoeken naar de oorzaak, het repareren en (opnieuw) instellen u veel meer tijd en geld gaat kosten dan wat de kosten voor één van deze SLA pakketten zijn.

Wat kosten losse supportwerkzaamheden?

Indien er geen SLA overeengekomen is dan berekenen wij voor ieder afzonderlijk probleemgeval een supporttarief van € 15 per gestart kwartier voor onze werkzaamheden. Indien we zien dat het oplossen meer dan een half uur gaat duren dan ontvang je voortaan eerst een begroting. De onderzoekswerkzaamheden brengen we, ongeacht je wel of geen akkoord geeft op deze begroting,  in rekening.

Wanneer betaal ik?

Het SLA abonnement gaat direct in op het moment dat u het besteld heeft. Abonnementen worden vooraf gefactureerd. Eventuele extra support werkzaamheden worden maandelijks achteraf gefactureerd. De betaaltermijn is 14 dagen na factuurdatum.