+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Versla uw concurrenten online ! | Bset Media Internet Marketing
Bset Media heeft een handige SEO dashboard (seo.bsetmedia.nl) waarmee u eenvoudig potentiële linkjes opspoort en creëert. Voor slechts €25p/mnd. ontdekt u met dit SEO tool welke externe linkjes uw concurrent (die wellicht met zijn website hoger dan die van u scoort in Google) heeft. Wanneer uw website meer linkjes heeft komt u hoger in de zoekresultaten van Google.
linkbuilding, backlinks, linkjes verzamelen, linkruil, online marketing, seo links, link builder, google link builder, backlinks checken, seo linkbuilding, link building agency, link building tips, linkbuilding tool, link building expert, backlinks kopen, wat is linkbuilding, linkbuilden, linkedin seo, quality link,
11501
post-template-default,single,single-post,postid-11501,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

GET MORE TIPS & TRICKS

Leuke én interessante tips, weetjes en artikelen. Mis ze niet en ontvang ze per e-mail. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF >

Backlinks zijn de belangrijkste Google rankings factor, dat de reden waarom onze diensten zijn gericht op linkbuilding. Het werkt voor u en brengt echte organisch verkeer! Wanneer u meer en betere linkjes heeft dan uw concurrenten, dan krijgt u een hogere rang (pagerank) in Google! Wij zorgen dat u een gestage groei van relevante backlinks op andere websites krijgt die naar uw site linken.

Versla uw concurrenten online !

  |   Nieuws, Tips & Tricks   |   1 Reactie

Google houdt rekening met het aantal links op internet dat naar uw website verwijst. Hoe meer links naar uw website verwijzen, hoe belangrijker uw website wordt ingeschat. Deze zogenaamde backlinks zijn de belangrijkste Google rankings factor, dat de reden waarom onze diensten zijn gericht op linkbuilding. Het werkt voor u en brengt echte organisch verkeer! Wanneer u meer en betere linkjes heeft dan uw concurrenten, dan krijgt u een hogere rang (pagerank) in Google! Hierbij is het wel van belang dat de links relevant en betrouwbaar zijn.

 

Probeer ons SEO dashboard gratis uit!

 

Bset Media heeft een handige SEO dashboard (seo.bsetmedia.nl) waarmee u eenvoudig potentiële linkjes opspoort en creëert kunnen worden. Voor slechts €15 p/mnd. ontdekt u met dit SEO tool welke externe linkjes uw concurrent (die wellicht met zijn website hoger dan die van u scoort in Google) heeft. Wanneer uw website meer linkjes heeft komt u hoger in de zoekresultaten van Google. Daarnaast geven wij u in detail aan op welke onderdelen uw website verder SEO geoptimaliseerd kan worden. Wij geven u graag de gelegenheid om in een proefperiode van 2 weken onze SEO-tool gratis uit te proberen.

START HIER UW EIGEN SEO PROJECT

 

Moeite met linkbuilding? Of geen tijd? Kies voor een linkbuildingpakket!
Het creëren van linkjes kost natuurlijk wel de nodige tijd. Onze linkbuilder neemt graag dit werk graag van u over tegen een aantrekkelijk tarief van 35 Euro per uur. Wij zorgen dat u een gestage groei van relevante backlinks op andere websites krijgt die naar uw site linken. Kies het SEO-pakket dat bij u past.

AUTHOR - Bert Imhoff

1Reactie

Geef een reactie

3 × vijf =