+31 (0)40 - 843 08 22      info@bsetmedia.nl
Kom hoger in Google zonder dure Adwords of andere Online advertenties
Zelf SEO (zoekmachnine optimalisatie) doen? Alles over hoe u zelf topposities haalt in de zoekmachine Google. SEO is geen kunst. U kunt het zelf doen. Of samen met ons. Bset Media helpt u graag verder op weg met SEO.
56
11164
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11164,page-child,parent-pageid-9744,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.5,qode-theme-ver-3.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

OPTIMALISATIE & SUPPORT

GET MORE PROFIT

Zoekmachine optimalisatie

Een goede online strategie zorgt ervoor dat u goed gevonden wordt op het internet.

Wordt uw website al gevonden?

Uw online strategie is het totaal van uw activiteiten op het web. En daar hoort dus ook zoekmachine optimalisatie bij. Met zoekmachine optimalisatie, ofwel Search Engine Optimization (SEO), kunt u uw website hoger in de natuurlijke zoekresultaten laten verschijnen. Daarnaast draagt een goede vindbaarheid in Google ook bij aan betrouwbaarheid en merkbeleving van uw bedrijf.

 

Wist u dat uw potentiële klanten nog meer waarde hechten aan het onbetaalde zoekresultaat in Google dan aan uw advertenties? Staat uw website hoog in Google? Dan betekent dit voor uw klanten dat u een relevant, belangrijk en betrouwbaar bedrijf bent.

KIES HET SEO-PAKKET DAT BIJ U PAST

Duurzame posities in Google

Met zoekmachine optimalisatie worden duurzame posities in de zoekmachines behaald. Behaalde posities door goed geoptimaliseerde pagina’s blijven over het algemeen lang vindbaar in Google. Hierdoor hoeft u maandelijks minder geld te besteden aan Adwords of andere online campagnes.

 

Bset Media houdt voor u de behaalde posities bovendien automatisch bij. Hierdoor kunnen wij snel inspringen over veranderingen en de behaalde posities over lange tijd volhouden. Wij helpen u dat uw website goed te vinden is in de zoekmachines waardoor uw website online zichtbaar wordt bij uw klanten. Wij doen dat onder meer met:

 

  • Technische website optimalisatie (SEO)
  • Conversie optimalisatie
  • Linkbuilding

Doe een gratis SEO scan

Start een gratis SEO  scan van uw site en weet meteen waar u staat!

Bij technische website optimalisatie (SEO) wordt de techniek van uw website verbeterd. Hierdoor wordt uw website beter geïndexeerd door zoekmachines.

Technische website optimalisatie (SEO)

 

Wat is technische website optimalisatie (SEO)

Technische website optimalisatie (SEO) is het verbeteren van de gebruikte techniek van uw website. Het doel van technische optimalisatie is een betere, snellere website die gemakkelijk te indexeren is voor zoekmachines. Doordat technische optimalisatie op site nivo werkt verbeteren wij niet 1 maar alle pagina’s tegelijk en dat kan heel erg effectief zijn.

 

Waarom technische optimalisatie?

Technische optimalisatie is een vaak vergeten manier om snel, effectief en goedkoop structureer hogere zoekmachine resultaten te behalen. 2 belangrijke doelen zijn het verbeteren van de snelheid van de website. Het is niet ongewoon dat na een technische optimalisatie een website die eerst 2 tot 12 (!!) seconden laadt nu in enkele milliseconden getoond wordt. Een snellere site converteert bovendien stukken beter dan een langzaam ladende site. Het tweede doel is het verbeteren van de indexeerbaarheid van uw website. Door de juiste reactie te geven voor de verschillende pagina’s kan Googlebot uw site sneller, gemakkelijker en effectiever bezoeken en kan Googlebot uw pagina’s correct waarderen.

Conversie optimalisatie

 

Wat is conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is het verbeteren van het proces waarin bezoekers worden omgezet naar betalende klanten. Hierdoor wordt uw website als het ware effectiever en maakt u een maximaal rendement uit uw online marketing plannen Door onder meer kwantitatieve informatie te combineren met inzichten uit de psychologie en marketing, zorgen we ervoor dat een relatief kleine investering leidt tot veel rendement en een verhoogde usability van uw website.

 

Conversie Optimalisaite: de ideale aanvulling op uw SEO

Wij geloven dat het cruciaal is om te investeren in conversie-optimalisatie. Hiermee verbeter je namelijk de effectiviteit van al je marketingkanalen op structurele basis. Dit doen wij door uw website en het gedrag van uw bezoekers grondig te analyseren. Deze analyse combineren wij met de laatste psychologie en marketing inzichten waarna wij tot een plan van aanpak komen. Vervolgens stellen wij meetbare doelen op en testen wij het behaalde rendement over deze doelen.

Door het toepassen van goede linkbuilding, zal uw website grote sprongen maken in de zoekresultaten in Google.

Uw website op SEO laten beoordelen?

Wij doen dit graag en geven u met plezier een aantal tips om beter gevonden te kunnen worden. Twijfel niet en neem contact met ons op.

 

BEL: 040 - 843 08 22

info@bsetmedia.nl