Bset Media Online Marketing | Krijg uw website hoger in de (Google) zoekresultaten
Goed vindbaar zijn in zoekmachines, zoals Google, is steeds belangrijker. Ook voor uw website. Uw website vindbaar maken is zeer goed mogelijk maar hangt van diverse factoren af. De tips en tricks die wij u hier aanbieden vormen de basis voor het vergroten van uw vindbaarheid op internet.
beter gevonden worden, SEO, zoekresultaten, zoekwoorden, linkbuilding, zoekmachines, vindbaarheid website, tips, tricks, e-book
11053
post-template-default,single,single-post,postid-11053,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Gevonden worden in zoekmachines zoals Google zorgt voor enorm veel bezoekers naar uw website.

Krijg uw website hoger in de (Google) zoekresultaten

  |   Tips & Tricks   |   Geen reacties

Goed vindbaar zijn in zoekmachines, zoals Google, is steeds belangrijker. Ook voor uw website. Uw website vindbaar maken is zeer goed mogelijk maar hangt van diverse factoren af. De tips en tricks die wij u hier aanbieden vormen de basis voor het vergroten van uw vindbaarheid op internet.

 

Doorslaggevende factoren die uw website beter vindbaar maken
Google en alle andere zoekmachines werken met spiders die dag en nacht het web afspeuren en alle websites proberen te vinden en te begrijpen. Spiders werken volgens een bepaald mechanisme, een algoritme met wel 200 variabelen erin en verschillende wegingsfactoren. Om het de spiders zo makkelijk mogelijk te maken dient uw website aan veel eisen te voldoen. En om het voor u zo inzichtelijk mogelijk te maken hebben wij van onze Tips & Tricks een E-book gemaakt die u gratis kunt downloaden.

 

Download het gratis E-Book met Tips & Tricks:

De velden met een * zijn verplicht.

[form download-e-book-beter-gevonden-worden]

 

 

 

In het E-book komen de factoren aanbod waarvan wij vinden dat ze van doorslaggevend belang zijn om uw website hoger in de (Google) zoekresultaten te krijgen. Namelijk: Zorg voor:

 

 • Een professionele websitetechniek
  De techniek waarop de website gebouwd is (zeg maar de kwaliteit van de code) is essentieel voor de waardering en indexering. Ook wel rankingfactor genoemd. Wij geven aan wat hier en waarom belangrijk is.

 

 • De juiste zoekwoorden
  Gebruik in de content van uw website de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden. Wij geven u tips hoe u dit bereikt.

 

 • Een goede content(structuur)
  Zowel technische als ervaringsgegevens wegen mee in welke waardering zoekmachines geven aan uw website-content. Bent u nieuwschierig hoe dit zit. Download dan ons E-book!

 

 • Kwalitatieve linkbuilding
  Google houdt rekening met het aantal links op internet dat naar uw website verwijst. Ook interne links zijn van belang. 

 

 • De roering rondom uw website
  Het actief met uw marketing rondom uw website is essentie om bezoekers naar uw website te trekken. Roert u niet in de pan met soep dan zakt al het lekkers naar de bodem. Zo doet Google dat ook. Uw website beland steeds lager in de zoekresultaten. Eenvoudig weg omdat ze denken dat u niet meer actief bent en dus ook minder interessant voor bezoekers bent. Blijf dus roeren in de soep! Wij laten u weten hoe.

 

 • Analyseer het resultaat
  Wij kunnen goed begrijpen dat u natuurlijk erg benieuwd bent naar wat het effect is van uw acties om de vindbaarheid van uw website te verbeteren. Wij geven u graag een tip hoe de resultaten analyseren rondom het zoekgedrag naar uw website.

 

Wilt u nog meer informatie?

Heeft u nog vragen? Aarzel niet en bel (040 – 843 08 22) ons gerust even. Wij helpen u graag!

Geen reacties

Geef een reactie